Produk Bilis kopek gred A dan Bilis Mata Biru Gres 1.5 pilihan pengemar di seluruh Malaysia

TAWAU: Pemborong Ikan Bilis Viral Tawau bersedia menawarkan perkhidmatan membekal ikan bilis pada harga mampu milik (Murah) di seluruh Malaysia.

Sebagai mana anda ketahui, daerah Tawau Sabah merupakan pembekal Ikan Bilis utama ke Semenanjung Malaysia dengan gred serta kualiti yang sangat terbaik.

Bilis Viral sedia perkhidmatan di seluruh Malaysia.

Pembekal Ikan Bilis Viral Tawau, Ahmad Rupaya berkata, ini kerana, faktor utama iaitu persekitaran laut Tawau sabah tidak tercemar, bersih dan menjadi faktor utama Ikan Bilis membiak sekali gus hidup dengan subur di seluruh kawasan ini.

“Berbanding di tempat lain di sini (Tawau), tidak sama seperti pengeluar ikan bilis di Semenanjung Malaysia, Ikan Bilis Tawau tidak terlalu masin, tidak liat dan sangat rangup apabila digoreng,

“Selaku Tawau dikenali sebagai syurga makanan laut segar, bilis tempatan antara yang dihasilkan dari sini bukan sahaja sedap malah sangat murah, dikenali masyarakat di seluruh Malaysia,” katanya kepada Sabahnewstoday.

Ahmad berkata, syarikatnya menawarkan harga bilis kopek gred A pada kadar harga RM30 kg manakala produk Bilis Mata Biru Gred 1.5 RM32kg antara kedua-dua produk mendapat permintaan paling laris serta viral di seluruh Malaysia.

“Bagi yang ingin membeli secara borong dan runcit, boleh hubungi kami menerusi di talian 0167461636 sambil mengenakan kadar bayaran untuk kos perkhidmatan penghantaran di seluruh Sabah, Sarawak dan Semenanjung Malaysia,” katanya.